Suppen op de Leede.     Georganiseerd door Sup Shop Warmond

 

Op 10 en 11 september staat Sup.Shop op de Nautische markt en bieden zij Suppen op de Leede aan. 

Op de zaterdag is het mogelijk om je te melden bij hun kraam en kennis te maken met Suppen. Je krijgt hierbij een uitleg over de SUP, de Peddel, en hoe je kan gaan staan op het board, en mag dit dan een keer onder begeleiding proberen. 

Op 11 september zorgt Sup.Shop voor een race spektakel voor de tent tussen 10.30u en 11.30u. Er zijn SUP wedstrijdjes waarbij gezelligheid en de titel Warmonde Sup Held voorop staan.
Daarna maken we ons klaar om met zoveel mogelijk Suppers en geïnteresseerden een mooie tocht te maken met de SUPS. We vertrekken vanaf de Nautische markt, opstapplek wordt op koudenhoorn links van de brug voorbij de ligplaatsen.

Altijd al eens willen weten hoe je nou moet gaan staan op een Sup? Interesse in Suppen maar is het (zelfstandig) huren van een Sup of de aankoop nog een brug te ver? Kom dan kennis maken met Suppen!
Sup.Shop staat op de Nautische Markt en verteld jou graag alle ins en outs. Gelijk even een paar slagen peddelen? Ze helpen je graag!
Voor al je andere watersportartikelen of SUP gadgets ben je ook welkom aan de kraam!

 

Op zondag zijn er maar liefst twee SUP activiteiten! Om 10.30 staat Sup.Shop klaar om wat gezelligheid en spanning op het water te creëren. Heb jij altijd al je buurman, broer, zus of SUP-buddy willen uitdagen voor een leuk wedstrijdje? Begeer jij de titel Warmondse Sup Held? Of vind je het gewoon heel gezellig om even op een SUP board te staan?  Sup.Shop staat voor je klaar om er een leuke ochtend van te maken! Rondje om een unieke boei, de bel luiden, of zelfs springend je Sup op: wij kunnen niet wachten!
ps, kijken mag ook! Want er is genoeg spektakel te zien. 

Nadat de Leede onveilig is gemaakt door Sup.Shop vertrekken zij voor een suptour. Een gezamenlijke warm-up, een pauze en een mooie route staat iedereen die meedoet te wachten!  Iedereen vanaf 14 jaar kan zich opgeven. Kom je met een eigen Sup, of huur jij er een van Sup.Shop? Het kan allemaal!
Inschrijven kan via:
Meedoen met eigen SUP: 5 euro
Meedoen + een sup huren: 15 euro 

Geef je op via de link:  https://sup.shop/products/schippertjesdagen-suptoer
Of ga naar de website: https://sup.shop