De Stichting Warmondse Schippertjesdagen vrijwaart zich van iedere aansprakelijkheid bij een eventueel ongeval en/of schade aan eigendommen veroorzaakt door het bezoek en/of deelname aan het evenement. 

Mocht er onverhoopt iets voorvallen, meldt dit bij de kassa in de feesttent, alwaar verdere actie ondernomen zal worden indien noodzakelijk. De medewerkers daar zijn in bezit van telefoonlijsten met alle belangrijke nummers van hulpdiensten en diverse bestuursleden beschikken over BHV diploma.

Het hele weekend is er EHBO aanwezig, overdag wordt dit geregeld door de Leidse Reddingsbrigade ( staan op de markt ) en s`avonds kunt U terecht bij de kassa in de feesttent.

Roken in de feesttent is verboden. Onder de 18 jaar wordt er geen alcohol geschonken. Het barpersoneel zal vragen naar je identiteitsbewijs. Deze regels worden streng nageleefd, indien nodig wordt er optreden. 

Op vrijdag,- en zaterdagavond en zondagmiddag tot 18.00 uur  is er een afgesloten alcohol-gebied met beveiliging op zaterdagavond aanwezig.

De feestavonden op vrijdag en zaterdag eindigen om 01.00 uur. Wanneer u huiswaarts keert, denk dan aan de buren.

Gelieve uw fiets tijdens het bezoek op het evenement graag te plaatsen in de daarvoor aangegeven fietsenstalling, en deze niet mee te nemen op het evenementen terrein! 

Ook fietsen niet plaatsen tegen of in erfafscheidingen van onze goede buren!

 

Het bestuur