WEGAFSLUITING HERENWEG:

Tijdens de schippertjesdagen 2022 zal de Herenweg afgesloten zijn tussen de Meerrustlaan (Bij AH) en de Bloemistendam. 

Fiets: Voor fietsers heeft dit weinig gevolgen, de gemeentehaven blijft van beide kanten bereikbaar, U kunt uw fiets parkeren voor de ingang van de gemeentehaven.

Bus: Helaas heeft de afsluiting van de Herenweg als gevolg dat er geen Bus rijd door Warmond.  Wel is er op gezette tijden een pendel bus, Zie hieronder van Arriva:

Gevolgen voor buslijn 50 van Arriva:

Als alternatief vervoer wordt in de eerste fase een pendelbus ingezet. Deze pendelbus rijdt tussen halte ‘Sweilandstraat’ en halte ‘President Kennedylaan’ in Oegstgeest van maandag t/m vrijdag tussen 6.00 en 9.45 uur en tussen 15.15 en 19.30 uur. Op zaterdag tussen 11.30 en 18.30 uur.  Gedurende deze fase vervallen de haltes ‘De Baan’, ‘Warmundastraat’, ‘Wasbeeklaan’ en ‘Viaduct’ tijdelijk. Bekijk de dienstregeling van Arriva.

Auto: De parkeergelegenheden rond de gemeentehaven zijn zeer beperkt, U kunt uw auto als vanouds kwijt op het grasveld aan de Marijkestraat. Deze parkeergelegenheid is het makkelijkst te bereiken via de A44 afslag 4 (Warmond) Vanaf de A44 rijdt U ongeveer 1,3km over het oosteinde die overgaat in de Herenweg. Het parkeerterrein bevind zich dan aan uw linker kant.  Vanaf hier is het een wandeling van ongveer 10 minuten naar de gemeentehaven... een ideale gelegenheid om ons prachtige dorp te bezichtigen.

 

 

 

 

 Klik hier voor Google maps ⇓⇓